Hoe moet u uw hond trainen om LickiMat® correct te gebruiken

Hoe moet u uw hond trainen om LickiMat® correct te gebruiken

1. Bereid LickiMat voor met een voedsel waar je hond van houdt.
 

2. Verspreid een kleine cirkel van traktatie in het centrum van LickiMat


3. Ga op de grond zitten met je hond en plaats de geladen LickiMat op de vloer voor hen. Lichaam taal Aangelegenheden! Veel van tijden honden hebben geen interactie met verrijking verschuldigd aan  onze lichaamstaal, Aan opdoemen.


4. Als uw hond Poging te kauwen, omleiden met speelgoed of behandelen. verwijderen Lickimat. Probeer het opnieuw in 5-10 minuten of op een latere datum. Herhaal Handel telkens als u LickiMat wilt verwijderen.


5. Terwijl uw hond leert  likken (in plaats van kauw) u de cirkel te verbreden, u kunt de cirkel verbreden maar  sturen weg van de randen van de LickiMat voor de eerste of twee weken om uw hond op te leiden om de randen niet te kauwen over herhaald gebruik.


6. Pak de mat op eens zodra ze ermee klaar zijn. Was Klassiek Vernieuwen, Buddy en Playdate met de hand na elk gebruik. De meeste LickiMats (Tuff Series, Slomo, Wobble en Splash) zijn vaatwasser veilig.


7. Veel plezier! Veel plezier! Word je eigen hondenje meester Chef en ontdek waar je hond echt van houdt.

8. gebruikt juist, de LickiMat kan wordt een perfecte opleidingssteun, een stress en angst verlichten, een langzame invoer, een gezonde afleider, een ademverfrisser en uw hond te voorzien van plezier en verrijking.

Opmerking: Opmerking: Controleer met uw dierenarts dat je voedselkeuzes geschikt voor je huisdier

 Instagram and Facebook @lickimat #lickimat.


(C) Copyright 2021 Innovative Pet Products Pty Ltd, All Rights Reserved


Comments